i 6 uke

Rund på siden

Nå er Cornelia i 6 uka og det vises godt på sidene:)Hun har heldigvis fått matlysten tilbake. Cornelia sover mer enn før og tar livet generelt mer med ro. I dag tidlig dro jeg ut i skogen med alle 3. Jeg tenkte å sjekke forholdene for å trene litt spor og hadde også en plan om å ta noen nye bilder av Cornelia. Det var absolutt ikke forhold for spor. Ergo tenkte jeg som så, at jeg kunne trene litt søk istedenfor. Nå blir man jo litt «handicapet» når man er alene på slike øvelser.Pga at det kun blir min fert for hundene. Men,shit au, av og til,så er det nå greit å gjøre det enkelt. Foto seansen av Cornelia ble det heller dårlig med. Hun foretrekker å være rundt meg for tiden og har ikke noe lyst å springe rundt med de andre. Men, jeg fikk da tatt noen bra 13 måneders bilder av Solan 😛 Når jeg sendte Loke ut på søk, syntes jeg han ble mistenkelig lenge borte. Før jeg snudde meg rundt og oppdaget en strålende fornøyd Loke komme travende 😉 Se på bildene hva han hadde funnet. Muligens er han en skap elghund 😀

 

Hjemme, i dag

Loke med sitt funn

 

Kan han,så kan jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *