Hm,Sveriges tur snart……?

Nå tror jeg ikke det er lenge før det er løp her:) Loke har laget seg et fast rituale på hver løpetid med Cornelia. Han skal ut og ha henne med. Når vi slipper han ut alene, så skal han inn med det samme. Dvs han står egentlig utenfor dørstokken med håp i blikket om at Cornelia skal komme ut til han:):)Inne er han vant med at han ikke har lov å prøve seg på noe. Men i går trodde han at jeg ikke så han. Før jeg hadde fått sukk for meg, så var han i hoppet på ryggen. Så nå er de kun i lag når vi er tilstede. Regner med at jeg tar en tur til veterinær over helga og får sjekket hvor hun ligger ann. Men jeg tror ikke en erfaren gentlemann,som Loke er, tar så veldig feil………

En alle tiders ting til er at Svarten også har clear/normal på pra testen:) Da er dette valpe kullet, som vi har planlagt fri ved foreldre:)

2 comments

  • Snart time då för en date med Svarten för Cornelia.. Hoppas de fattar tycke för varandra så det kommer småttingar i slutet på mars.

    Ha en trevlig helg!!!

  • Jeg har sagt en stund her at det blir nok parring i måneds skiftet. Ser ut som det kanskje går troll i ord. Mai valper er jo veldig greit:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *