Hello.I`m a working guy

Cornelia

Jumping guy

Ja, nå hopper jeg virkelig i det. Fra og med nå, så tror jeg at jeg over tar denne bloggen. Vet dere hva Eva begynte å mumle i her om dagen? Jo,utstilling…..Ikke nok med det, det var vist jeg og Cornelia som skulle få æren av og stille henne ut. Dere ser det, dere også. Hvordan i alle dager skal vi klare å få cert på dette 2 beinte vesenet. Hun har jo ikke hale engang! Så skal hun liksom trave. Jommen sa jeg trave. Trave med 2 bein,hallo!!! Årsaken til det hele er vist at Cornelia aller helst bør ha en blå sløyfe til???For hvis hun engang blir champion må hun ha 2 blåe utstillings sløyfer.Hallo, hva har det med meg å gjøre. Jeg har da x antall røde med hp:):) Jeg nekter og legger meg ned i streik. Jeg skjemmer meg ikke ut foran alle andre hunder med å komme drassende på dette nesten omplaserte mennesket vårt. En annen ting er jo at jeg har ikke fått trent henne i noen form for utstilling. Tenk dere hvis hun plutselig gjør utfall mot dommeren 😥

Men det som er hyggelig er at til helgen skal vi gå lp stevne med henne i Narvik, så neste helg skal vi gå bruks stevne på hjemmebane 🙂 Det blir gøy. Dere skjønner, Eva bruker å gjøre så utrolig mye rart på disse stevnene. 😛 En ting er jo at hun stivner helt i venstre halvdel av kroppen. Første gangen det skjedde var jeg faktisk på god tur ut av ringen for å finne førstehjelps folkene. 😉 Men Eva protesterte vilt på det. Ja, jeg oppfattet det slik i og med at hun brølte «NEI» etter meg:) En annen gang presterte hun å begynne å gå mot meg, istedenfor å kalle meg inn på øvelsen innkalling med stå. Akk for skam og skjensel. Jeg tror til og med at min gode veninne Fanny var og så 😳 på da. Det siste NKK stevnet i Harstad tok vel egentlig kaka. Da feilkommanderte hun meg helt ut på ville parketten. Og som den lydige hund jeg er,så stoppet jeg der hun sa. Dvs omtrent 15 meter fra kjegla 🙂 Ok, da spurte til og med dommeren hva hun drev på med. Vet dere han sa: Problemet her er at hunden gjør akkurat hva føreren sier.Ja, det er et problem. Skal vi gjøre det riktig eller skal vi være snill og høre på henne. 😉 Dette er jo bare noen få eksempler på hva vi har og slite med. Jeg har ikke engang nevnt den gangen hun gikk seg vill på spor stevnet i Tromsø, og det uten hund 😈 Men ok,

Me. a working guy

jeg og ulldotten har gjort en avtale. Vi tar henne med hver sin dag på begge stevnene. Jeg håper bare jeg klarer å komme gjennom dette uten altfor mange kjentfolk tilstede:) Lille myggen begynner faktisk å ligne en liten «working guy» han også.

Barne arbeid:)

Kanskje jeg og ulldotten kan dytte dette mennesket på han, slik at vi slipper å tape ansikt gang på gang :mrgreen:

Solan

Lille myggen begynner jo å vis gode takter:)

Dette er selvfølgelig ulldotten og ikke mennesket vårt:)

Boff Loke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *