Hage arbeiderene

Nå synes jeg absolutt valpene har bestått eksamen i hage arbeid.De er utrolig arbeidsomme og flittige 😛 Fredag var jeg og kjøpte meg noen nye hage busker.  For å si det enkelt, disse buskene er nå inngjerdet 😎 Valpene utvikler seg i turbo fart. De er blitt veldig lekne og kan nok være en prøvelse for de voksne hundene. Siden det har vært så fint vær har de vært mye ute, noe de virkelig liker. I går så jeg flere av de som gikk og bar på små pinner. Toppers, ser ut som om de har gode retriever egenskaper. Vi tok frem den lille agility tunellen i går, for å la de prøve seg litt på å gå gjennom. De av valpene,som oppdaget den syntes at det var en gøy sysselsetting. Jeg tenkte på å ta de på en ny kjøre tur i dag. Jeg har også vurdert om vi skal prøve på å ta bilde av tispene for seg selv og gutta for seg selv.Jeg har bare ikke knekt koden på hvordan vi skal klare å få 5 av de til å være i ro samtidig 😆 😆

 

Cincopa WordPress plugin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comments

  • Pia

    Vilka härliga bilder! Jag ser att Solan har blivit lekfarbror 😉 Toppen för valparna att få umgås med vuxna snälla hundar!

    • Eva

      Solan har vist adoptert de 😉 Men etter hendelsen med hans edlere deler,skvetter han fort unna,hvis de nærmer seg der 😆

  • For noen herlige sjokoladevalper. Kan tippa du e så stolte av dei søte valpane. Og kor store og fine dei har vokst seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *