Gurins valpe skole fortsetter:)

Siden Gurin er så utrolig på å tilby adferd, fant jeg ut at jeg skulle avvente at hun la hodet litt ned. Som dere ser på filmen gikk det over all forventning:) Innlæring av «skålen» har også gått greit.Den var jeg sikker på at jeg måtte ha hjelper til. Men lille Gurin tok den på strak labb 🙂 Jeg synes det at hunden kan be om lov, er uvurderlig både i hverdagen og trenings sammenheng. Skålen er også en super ekstern belønning i videre trening. En jakt golden valp, er en aktiv valp, med stor fart. Så  istedet for at hun skal bruke masse energi på «valpe tulltak» innendørs, har jeg rett og slett utnyttet kapasiteten hennes og belønnet den adferden jeg ønsker . Føler nå at hun har en fin grunn bagasje og vi har oppnådd  en god kontakt. Nå har det også vært bra kaldt her, en god stund,så jeg har måttet begrense Gurins  ute aktivitet.Ergo har det vært desto viktigere å la henne få ut energien på andre måter:)

 

 

 

6 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *