Gurins sitt og stevne planer

sAv og til må jeg bare riste på hodet av meg selv. Jeg har grublet mye over den «sitten» til Gurin. Så en dag kom jeg i tanker om en ting…….Har jeg noensinne lært henne –«sitt»???? 🙄 Jo, hun kan sitt i avstandskommando og Zèn. Men en helt enkel sitt, har jeg egentlig lagt vekk på den? Jeg kan ikke komme på det, nei.. 😕 Jeg, som er et petimeter av å gjøre innlæringen grundig. Jeg, som er rigid på å generalisere momenter. Helt utrolig, jeg har hoppet over sitten. 💡 Jeg luftet tankene mine på klubben en dag og jeg forstod godt at de fleste bare ristet på hodet av meg. Men tenk etter, hvor fort er det ikke å hoppe over en så enkel ting. En ting å gjøre, tenkte jeg, så jeg satte Gurin i utgangsstilling og sa «sitt»! Hva tror dere skjedde: Jo, hun lå i paddeflat dekk! Det bekreftet min mistanke. Så nå er det bare å gå 10 skritt tilbake og trene sitt.

Jeg har en sterk mistanke om at selv om Gurin har holdt sitt posisjonen, som bare det i klasse 3 og på treninger, har det nok vært situasjonsbetinget. Det skal alltid være noe å jobbe med 😀 g

Siste helga i juli skal vi et helt gjeng til Luleå på 3 dagers stevne. Sverige har andre regler enn oss. Det er ikke lov å delta med løpetids tisper, ei heller å melde på flere hunder med samme fører i elite. Shitt, jeg som hadde lyst å delta med begge. Samtidig er risken der for at Gurin får løpetid.  Men så fikk vi en super ide…. 💡 Oddvar har ikke hund å delta med og han digger å konkurrere. Så nå har vi planlagt det slik: Oddvar deltar med Solan fredag og søndag og jeg med Gurin. Joa, vi er klar over at det er en del minus faktorer ute og går….Slik som at vi havner i samme gruppe på felles momentene. Da kan Solan utføre på min kommando og han kan  jo finne på å spurte til meg. Men, shitt au, vi drar for å ha det gøy, så litt show skal det være. 😎 Det momentet vi tenkte skulle volde problem var neseprøven. Forrige søndag testet vi det. Oddvar lot Solan touche handa hans og så la Connie ut neseprøven. Ikke noe problem, Solan tok rett pinne med en gang. 😛 Det eneste jeg la merke til var at han virket litt mer usikker enn han pleier i selve søket. Minuset med planen vår er at jeg ikke får sett på de på banen. Solan kan være bitte litt i lag med andre, så bruker han nærmest panisk å hive seg rundt for å springe til meg. Så jeg må nok bare gjemme meg.


s1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *