Hjelpemidler/verktøy

Gurin blir 3 måneder den 31. Hun kan nå sitt-dekk-stå-plass-hente-muse matte touch. Dvs hun kan det, ikke med kommando:) Jeg har ikke satt ord på noe.Dette er kun frivillig adferd,som hun vet hun får belønning for. En del stusser, kanskje på det, at jeg ikke har «ord» på noe. Det er fordi jeg synes det er den beste måten å trene inn en valp på:):) Noe av det vanskeligste i hunde trening er avlæring!!!Men siden jeg ikke setter «kommando» på noe i innlæringen,så kan ikke hundene mine feile:):) Jeg er absolutt ikke «klikker trener». Men jeg synes det er viktig å ha ulike hjelpemidler/verktøy  for handen i all hunde trening. Ergo kan jeg ta frem klikker ved behov. Dette gjør jeg også med belønninger. Jeg bruker ulike belønninger: Godbit,leke,smil,ros, klapp osv. Noe jeg også synes er viktig er å være rettferdig med valpen/hunden. Jeg trener inn nye ting, hjemme og helst inne. Jeg drar ikke på klubben for å drive valpe innlæring! Det jeg kan trene der med en valp, er å forsterke kontakten og ergo innkalling:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *