Gurin 3 måneder

Nå er lille tøtta fylt 3 måneder. Uff, hvor fort tiden går. Føler nå at vi er blitt kjent med henne og det vi kan si så langt lover godt 🙂 Selv om Gurin er valp for alle vi noensinne har hatt:):)Så er hun utrolig enkel å ha med å gjøre.  I tillegg er hun slik som Cornelia og Solan når det gjelder arbeidslyst. Gurin vil jobbe hele tiden. Vi ser mer og mer, at hun er mest knyttet til meg. Hun kan godt være litt hos andre, men så ser du liksom det «lyser» i blikket hennes, hvor er mor. Treningsmessig er dette en kjempe fordel. Slike hunder har ofte et bedre fokus på fører enn alt, som er rundt. Alt hun klarer å få med seg, leveres til meg. På kveldene har hun laget seg et rituale, der hun er og leter etter alt, som bæres kan 🙂 Jeg har til og med opplevd at hun kommer med vedkubber, når hun ikke finner noe annet:):) Hvis jeg enkelt skal beskrive Gurin er hun nok en liten «Solan kopi». Men hun er litt mere «selvstendig» i forhold til han på samme alder. Gurin tåler nok mer og feile enn Solan gjør. Dette er en gjetning fra min side. Men jeg tror at det stemmer meget bra. Solan er en hund, som aldri har likt og «feile», det tror jeg egentlig Gurin blåser en lang vei i. Hun prøver bare på nytt.

2 comments

  • Fineste Gurin!
    Jeg har for øvrig planer om å komme på besøk til deg en dag i nærmeste fremtid hvis du har lyst og mulighet til det 😎 Har så lyst å møte både henne og Rose, i tilegg til at det var en stund siden vi satt å skravlet assa.. 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *