Gurin 11 uker

Tenk at lille pia,er 11 uker. Gurin er veldig lik Solan,når han var valp.Men samtidig ulik:) Jeg klarer ikke helt å definere forskjellen,men noe er det:) Som det vises på den lille film snutten har hun absolutt gode gener for apport. Jeg tenker som så,at alt jeg belønner når de er små, blir liggende som bagasje til de blir eldre, og skal begynne med mere direkte trening:) Når det gjelder det med at jeg har belønt det hun kommer med,har det ført til en liten «utfordring» innendørs.Hun stjeler det hun kan finne,setter seg foran meg og venter på belønningen::) Jeg har sagt at Gurin er den mest sosiale valpen,vi har hatt. Etterhvert,som jeg har blitt kjent med henne,er jeg ikke så sikker på at det stemmer:):)Jeg tror jeg har forvekslet det, med nysgjerrighet:):)Hun kan godt springe bort og sjekke ut mennesker, men hun er rimelig snar tilbake. Jeg er bare glad til, hunder som er for sosiale,kan ofte være en utfordring trenings messig. I går kveld måtte jeg le av henne.Jeg lurer på om hun tror hun er kommet meget tidlig i spøkelses alderen……Vegard hadde lagt en knall orange arbeids bukse på sofaen.Plutselig ser jeg at Gurin blir veldig oppmerksom på den. For så å stille seg i front av buksen og knurre på den!!!!

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *