Grattis Kristin og Sheila

1236751_550389398344391_62100713_nSvarten og Cornelias datter «Sheila» debuterte i bruks (spor) her om dagen. Resultatet er bare å ta av seg hatten forSmile 10 i alle spesial øvelser og opprykk til klasse BSmile Kristin har gjort en fabelaktig jobb og jeg er så glad for å ha henne,som valpe kjøper.

Jeg selv er på farten til å dra til Narvik for å gå elite med Gurin.  Jeg kan ikke si at jeg føler meg helt avslappet til hvordan det går……Gurin er nok i «siste puberteten», enten utfører hun til topp eller så har hun vist aldri hørt om enkelte momenterTongue Out  Samtidig har jeg lyst til å være hjemme i helga. Er så heldig at begge «småttisene» er på besøk. Tenker jeg deltar i dag og så vurderer jeg i morgen.Smile

Julie og Isabella

Julie og Isabella

Isabella født 21 august

Isabella født 21 august

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *