Godt for noe, dårlig for noe annet

Lille blå

Ser ut som ZooLacen hjelper på de små magene. Minuset er at den gjør slik at de tisser mere 😥 Så i dag har jeg stort sett fulgt med slik at alle dier mye. Egentlig ingen problem, de er små pirayaer 😆 Men jeg blir jo litt bekymret for de- De er like kvikke og aktive. I dag har de flere ganger gjort antydning til «lek». Nå kommer ikke bare 1 men mange, når noen kommer inn i rommet og prater med de. Vi har valgt å utsette flyttingen av valpe kassen noen dager pga mage sjauen. Tenkte jo å ha de i stua nå utover. Jeg hadde en litt kaotisk morgen, da jeg skulle skifte i kassen. Ingen god ide å tro at 10 valper holder seg i ro på gulvet, der du legger dem. De sprang alle veier. Og jeg hadde min fulle hyre med å ikke trø på noen 😎

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *