God mage følelse

Jeg er på tur

Etter meldingene jeg fikk i natt, har jeg nå  en god mage følelse for romansen mellom Cornelia og Svarten 😉 Det høes ut som om Svarten ble «kjær» med en gang 😛  Cornelia satte seg. Men det ville jaggu ta jeg også gjort, etter å ha kjørt 110 mil. Det kan hende det er litt for tidlig enda og det er bare bra, så får hundene tid til litt oppvartning mellom seg. De som kjenner oss, vet at vi er helt i mot såkalt «tvangs parring». Skulle det bli slik at tispen ikke vil ha noe med hannen å gjøre. Er det bedre å bruke noen kroner på veterinær og foreta en insemasjon. Så nå er jeg bare spent på å høre hvordan det går i dag 😉

One comment

  • Åh for noen flotte bilder av turtelduene. Nå blir det spennande og se om Cornelia tar seg etterhvert og om det blir noen golden valper seinare i vår. Eg følge spent med

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *