Forvert søkes

Jeg vurderer å ha forvert til en tispe valp. Det kan bli hektisk å trene 4 hunder 😛  Forvert må bo i rimelig kjøre avstand fra oss. Primært søkes en, som er erfaren evn har et konkurranse miljø rundt seg innen en eller annen form for hundesport. Gjerne retriever jakt.

Som forvert «får» du en valp fra oss mot at vi får bruke denne i avl for et på forhånd avtalt antall kull. Hunden står i denne perioden med meg som eier. Men forvert vil ha disposisjonsrett på hunden.

Hvilke kostnader som dekkes av meg blir vi enige om og blir tatt med i kontrakten. Det vil i utgangspunktet være kostnader for å få hunden godkjent for avl.

Vi legger vekt på et godt samarbeid og bestreber å gjøre avtaler som er gunstige for oss begge

Når antall kull er gitt, vil det gjøres et eierskifte hvor hundens eier blir deg.

Å gjøre en forvert avtale skal være positivt både for deg, meg og hunden.  Vi lager avtalen, slik at alle er fornøyde.

Helfôr betyr at oppdretter har rettighet til to kull, og fôrvert betaler ikke noen kjøpesum for valpen. Etter at avtalen er fullbyrdet, vil hunden overføres i fôrvertens eie. Utgifter i forbindelse med avl betales av oppdretter. Men vanlige kontroller, som eier av hund ville gjort, betales av forvert, slik som hofte/albu røntgen og mh.

Halvfôr er omtrent det samme, men betyr at oppdretter kun har rett på ett kull. Fôrvert betaler halv valpepris, og hunden overføres til fôrvert etter at avtalen er fullbyrdet. Oppdretter betaler utgifter i forbindelse med avl.

Jeg ønsker  å skape et godt samarbeid med mine fôrverter, og ha tett oppfølging, også for at hunden skal være trygg på oss, når tiden for valpekull kommer og hunden skal være her hos oss.

Er dette av interesse,send meg en mail med info om deg selv i første omgang: eva-liz@soltrollet.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *