Filmklipp av Oddvar og Solan

Her er film klipp fra Solan og Oddvar i Luleå. På fredag kveld endte de på imponerende 290 poeng. De vant elite klassen !  I teorien skal ikke dette være mulig:) Solan  er en meget fører oppmerksom hund,som kun tidligere har trent og deltatt i lag med meg. På søndagen ble det 194 poeng. Det er helt forståelig siden Solan hadde gått hele helgen i stekende varme og bodd i lag med løpetids tisper.Gurin var akkurat ferdig med løpet og da fant Cornelia det like godt å begynne:) Samtidig var han oppmerksom på at jeg var der på søndagen.Fredag kveld dro han opp til stevnet i lag med Oddvar og jeg holdt meg borte til de var ferdige.

Hele helgen var det så varmt at jeg vurderte å trekke hunden fra stevnet og som dere ser har ikke Solan topp fart. Jeg deltok kun søndagen med Gurin,siden hun akkurat hadde hatt løpetid og de svenske reglene tillater ikke deltagelse med løpetids tisper.

Lørdagen deltok jeg med Solan og halte inn 268.5 poeng,selv med en null med oss:)

Gurin tok likeså godt og  gikk til nesten full pott med 303.5 poeng og da misset vi midt momentet på Zèn:)

One comment

  • Tine

    Heilt sinnsykt å se 🙂 utruli kor flott dem går ilag 🙂 jubla fleire gang når eg så videoen, kan ikkje fatte at han Oddvar klarte å holde seg så rolig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *