Filmer av Solan 8 måneder

Solan er blitt et lite råskinn:) Nå er vi kommet så langt at jeg strekker belønningen og tester ut «sitt,stå og dekk» i ulike settinger. Av og til bruker jeg klikkeren,som en markering på at han gjør rett istedenfor ord. Jeg begynte rett og slett med dette pga at ord kan bli for sterkt:):) Det var rimelig kaldt ute, så der han stopper med baklabben opp, er nok pga kulde og ikke noe annet. Nå må jeg fremover, finpusse plaseringen ved foten. Prøver meg litt frem på hva som er best, fort eller sakte. Jeg har jo hunder,som er giret på å jobbe. Så av og til blir de vel ivrige:) Jeg tør enda ikke trene på hoppet, siden vi ikke vet hvordan det står til med albuene til Solan, er veldig spent på hva veterinæren blir å si onsdag. Samtidig er han jo bare 8 måneder, så det har ingen hast.På filmene har jeg bevist valgt å ha pølsebiter i venstre handa, bare for å se om han holder kontakten med meg eller pølsene:) Solan er mest glad i drakamp, som belønning. Men jeg har litt problemer med det for tiden pga at jeg skal holde nakke og høyreskulder helt i ro:(

Cincopa WordPress plugin

6 comments

 • Veldig bra 🙂 Utrolig flink Solan er, og bare 8 mnd 🙂 Men, du må være forsiktig på avstandskommanderingen, han forflytter seg fremover. Men, utrolig flinke er dere 🙂

  • Eva

   Ja,Hanne du skal se hvor langt han egentlig kan flytte seg i en bevegelse:):)Men foreløbig er jeg ute etter bevegelsen og ikke akkurat perfeksjonismen på øvelsen. Alt til sin tid:):):)Jeg synes det er greit å teste ut feks sitt i ulike settinger, slik at det ikke ender opp situasjons betinget.

 • Så flink han e!! Dåkker har kommet mye lenger enn mæ og Ida som e like gammel. Hmm, vi får vel få ræva i gir snart. 😛

  • Eva

   :)Jeg tror nå at når du får ræva i gir,så går det fort:):)Skulle ønske vi bodd nærmere, hadde vært så gøy å trent i lag.

 • Pia

  Han är jätteduktig! I tillägg till det jag skrev på facebook – om jag var du skulle jag vänta med att träna ståendet på avstånd, och istället satsa på ett perfekt sitt-ligg, och se till att han klarar det på okända platser och med störning. Ståendet är det ju egentligen ingen brådska med;-)

  Kram, Pia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *