Film mix av trening for moro….

Trening skal være gøy 🙂 Det kan jeg vel si om Solans økt på filmen.Eller jeg kan være seriøs å kalle det test av generalisering 🙂  Jeg blir vel aldri å slutte å forbause meg over denne hunden. Selv om han rett og slett «dingler i taklampa» på filmen,så har han fullt fokus på hva jeg sier.  For de,som ikke vet det;Jeg har ingen handtegn, kun ord.Det gjelder også på bevegelses skiftene.  At han ligger rimelig langt fram på FRI ved fot, er heller ingen issue. Vi har det kun moro her  🙂

 

One comment

  • Herregud så gøy 😀 😀 Dinglende i taklampa er vel bare en positiv egenskap – når han faktisk kanaliserer energien såpass på det han blir bedt om å gjøre 😀 Syns alltid det er helt rått å se på dere!! Dere er kjempedyktige – begge to =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *