Fantastiske Hopp & Sprett

I forhold til at jeg akkurat har begynt å legge stå momentet inn i avstands kommandoen, så er Gurin rå 😀 Jeg må si at alle hundene mine er fantastiske. Men det som er spesielt med Gurin er at hun er så ufattelig fokusert til tross for den vanvittige farten. Så kan man tenke på at hun akkurat er fylt 1 år….. 😀 Så kommer det litt «ironiske», Gurin har all sin bagasje fra frivillig adferd. Mange hevder at velger man å trene etter slike prinsipper,så må man regne med at ting tar lengre tid ❓ Solan er også i all hovedsak trent etter det prinsippet og jeg kan ikke tro at noen vil påstå at ting har tatt lang tid med han 😆 Jeg har oppdaget at jeg har gjort en liten tabbe med innlæringen av fvf med Gurin. :-S Jeg har nok vært ekstra påpasselig slik at hun ikke skulle bli for tett på meg, siden det er en gjenganger på Solan. Så jeg synes hun er bittelitt for langt i fra meg. Nå må jeg nok velge litt kløktig belønnings plasering fremover 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *