Første ormekur

I dag var jeg vel optimistisk…Jeg fant ut at jeg skulle gi Cornelia og valpene ormekur, skifte alt av underlag i valpe kassen og klippe klørne på valpene 😳 Det gikk greit å gi de ormekur. Så ut som de likte å smatte den i seg fra handen min. Men da var det nok i ro væring. Så jeg fikk vel klipt noen få klør på 2 valper 😉 Når klokken nærmet seg 7.30 fant jeg ut at jeg skulle ta Solan og Loke med en tur til Finnsnes.Solan måtte ha revaksine på vanlig og rabies. Så underlags skiftingen tok jeg etter Finnsnes turen. Nå har jeg begynt å bruke vet bed teppene, med  store «senge bleier» over. Jeg har kjøpt inn 10 vet bed tepper,som jeg tenkte at hver valp skulle få et med seg til sitt nye hjem. Tror det kan være fint for de å ha lukten av mamma og søsknene med. Er jeg ikke hyggelig,som gir valpe kjøperene skitne tepper 😆 Bare de ikke er sund vasket til den tid 😉 Nå har vi nå, 5 knall rosa og 5 grå.

 

 

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *