Etterlysning……

Hvis noen kan hjelpe oss å løse denne gåten blir vi glade. En eller annen har vært og byttet ut vår Cornelia med en annen tispe. Cornelia er en meget lydig hund,som altid vil behage. Hun kan vente i timesvis på sin jobb i skogen eller andre plasser, uten en lyd. Hun har meget god bordskikk,spiser alt opp på brøkdelen av et sekund, uten å klage. Solan savner også «leke kompisen»sin.  Denne tispen,som er satt igjen her er noe ulik Cornelia. Hun vil helst ligge på trappen ute, vil nok ikke risikere å bli kald under. Hun er små kvalm og spiser sjelden opp maten. Hun prater med alle og enhver i høylydte vendinger. Egentlig relativt langøret, når det gjelder. Det virker,som hun ikke kan tenke seg å nedverdige seg til å herje med de andre. På tur i går, lot hun Danka (Labrador tispe på 4.5 år) ha oppgaven med å oppvarte seg. Danka stakkars, gjorde ikke stort annet enn å gå å sleike denne fremmende tispen i munnviken.  Så hvis noen har møtt på vår kjære Cornelia, kan vi gjerne tenke oss å høre om det 😆

5 comments

  • At deg går an seie eg, og stakkars Cornelia som e gravid o då. Håpa hu som bytta feil hund gir snart lyd i fra seg. Eg følge spent med videre.

  • Ha ha haaaaaa! Så nu är vi avslöjade! 😳 Vi behöll Cornelia här och sände hem en monstermamma till er. Känns skönt att veta att hon tar rollen som blivande moder på största allvar. Du får tillbaka rätta Cornelia när valparna har flyttat.

    Klappa om tigerdrottningen från oss!

  • Grattis till en monstermamma – det ska bli spännande att se avkommorna. Vi saknar vår Cornelia – hon ligger inte under köksbordet längre – eller skäller på ingenting i skogen – eller spårar rådjuret vårt.

    • Vi savner også vår Cornelia 😉 Neida,bare fleiper. Det er egentlig litt morsomt å oppleve henne litt "langøret" 😀 Hun har altid vært "lydig" og oppsatt på å behage. Nå krysser vi bare fingrene på at alt går godt videre. Jeg var nå og bestilte for i går innbakt med noen kartonger Royal Canin Mousse. Tatt i betraktning at hun allerede har opp og ned mat lyst, må vi nok ha noe skikkelig fristende de siste par ukene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *