Er vi klar…

 

Om ikke så mange uker skal Solan og jeg debutere i elite.Hjelpes meg….Det var jo så lenge til,når jeg meldte på. Men etter de siste dagers trening,har jeg en bra følelse. Jeg har ingen forhåpninger om cert poeng, men jeg tror vi kan gjennomføre med æren i behold 🙄 Det som kan gi oss x antall smultringer, er om Solan er for «høy» i ringen.Men jeg skal heller så ha en energisk hund,enn en jeg må dra med meg 😉 Jeg er veldig våken for at Zèn kan gi oss en null.Rett og slett for at det blir så få meter å gå før kommando.Solan er en av de sjeldne,som synes fvf er rå kult…….Legg merke til de 2 neseprøve filmene.Solan tar rett pinne begge gangene.Men se hvor rolig han er på den avslutningen,der jeg ikke ser på han eller smiler. Det er måten jeg må gjøre det på i ringen.  🙂

7 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *