:) Endring i flokken…

Dronningen

Vil ha den

Vil ha den

😉 De siste dagene har det vært en «struktur» endring i flokken her. Dvs Cornelia blir behandlet,som en dronning av hannene 😉  Det er helt utrolig å følge med. Vanligvis er det Cornelia,Solan byr opp til lek inne og ute. Mens de siste dagene er det Cornelia som byr opp. Hun har inntatt en selvfølgelig plass i «sjefs stolen» i stua og Loke er bare av og til borte og sleiker henne på labben:) I mens Solan har krydd seg til Loke:) Cornelia selv er mest på leting etter mat, overalt!!!! Så jeg har vært passelig mistenksom her……Nå for en liten stund siden når jeg sjekket henne med et hvitt papir, var det misfarget:):):)Yezz, har hun endelig bestemt seg for å løpe tror dere:):)  Nå har vi ventet så lenge at det nesten er slik  at jeg ikke tør å tro det.  I dag var det flott vær her,minus 10 og sol. Så etter å ha vært en stund på jobb og en snartur innom legen. Dro jeg hjem og hentet hundene og dro til skogs. Her skulle det endelig tas flotte bilder i nysne og sol……Bare det at jeg hadde tatt feil objektiv med og til og med hadde låst det i gal innstilling:( Så det ble dessverre ikke mange bilder. Legger heller ut som,som er tatt hjemme.  Men hva gjør vel det, hvis denne Cornelia dronningen endelig bestemmer seg for å løpe skikkelig 😀

Solan vil leke

Solan aktiverer seg selv

Alle 3 i lek

6 comments

 • Ja , det e ikkje lett og stilla inn kamera alltid. Nå har eg solgt Canon speilrefleksen, så nå har eg bara det litla Ixus kompaktkamera enn så lenge.

  Enten går kamera i lås, eller så glømme me enten det retta objektivet eller det som verre e , og ta med seg kamera ut. :mrgreen:

 • Vilka fina bilder! Så kul med bilder "ur livet" och inte uppställningsbilder. Hoppas att det är som du tror att den norska drottningen snart kommer i gång!

  Hälsningar

  Åsa m fam

 • Flotte bilder av flotte hunder 😀 Håper at Cornelia har bestemt seg 😆 Klem fra Hanne og Ken

  • Eva

   Hun er nok i hvertfall på tur til å bestemme seg:)Hun har hannene på 2 meters avstand utenom når hun inviterer til lek 😀 Jeg lurer på om hun er blitt like impulsiv,som meg:) Det sies jo at man er lik hundene sine……..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *