Elite 20 juni

Connie og jeg fant ut at vi skulle delta på midt uke konkurransen til retriever klubben Tromsø. Så i går la vi i vei. I mildt sagt regn vær 😉 Vi stoppet på turen og luftet hundene, jeg tror det tok 2 minutter, så var vi våte på beina. Så før vi dro til banen, var det stopp på et senter, for å kjøpe tørre strømper 🙂 Vi fikk oss en god latter, da vi ankom THK`s bane, for ikke nok med at det «piss regnet», det gikk rein på banen der konkurransen skulle foregå 😀 Når det gjelder selve konkurransen, er jeg mega fornøyd, selv om jeg ble sjokkert over at Solan tok feil nese prøve pinne 🙄 Det er noe Solan aldri gjør……Men jeg misforstod dommeren og holdt pinnen litt for kort tid, shit au, slikt kan skje  🙁 Det var rimelig med side vind, så det kan rett og slett hende at det ble mye annen fert. Nullen på ruta var «sår». Solan utførte et nydelig moment. Men dessverre havnet litt av ene labben på bandet 😥 Totalt sett er jeg fornøyd. Jeg har som målsetning å ligge på 9 i gjennomsnitt og der er vi så å si. Hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg heller ha noen nuller, enn å gå med 5-7 i poeng elite. Jeg vil ha en god og stabil voksen hund. Det jeg ser nå er at min plan i forhold til trening er bra i forhold til Solans progresjon. Jeg vet ikke hvor mange, som har kommentert at jeg må få han litt «ryddigere». Til svar bruker jeg egentlig bare å smile og kaste det ut av «ryggsekken» min. Jeg vet at etterhvert, som Solan modnes, vil han også bli «ryddigere». Hvis jeg skulle ha brukt diverse korrigerings treninger osv., er jeg helt sikker på at, jeg ville ha drept den enorme gleden han har. Hvis dere ser på filmen, ser dere at Solan er like glad nå,som når vi debuterte i lp for 1 år siden. Samtidig har han «slipt» meg litt.Han går ikke fult så klistret fast i meg. 😀 Det dere hører suser på filmen, er en bekk, som bruser,som et fossefall. Den renner rett bak banen.

Går dagens poeng:

Felles sitt med skjult fører 2 minutt-10 poeng

Felles dekk med skjult fører-9 poeng-Litt skjev ligge stilling

Fri ved foten-8 poeng

Stå,sitt og dekk under marsj-8 poeng

Innkalling fra dekk, med stå og dekk-9 poeng

Fremadsending med dekk og på plass-0 poeng-En liten labb på bandet:(

Apportering med dirrigering-8 poeng

Apportering av metallgjenstand over hinder-9 poeng

Neseprøve-0 poeng-Feil pinne:::(:(

Kontroll over hunden på avstand-6 poeng-Skjevhet og dk

10 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *