Diverse og 10 dagers foto

I går var Lazy på utstilling og øyenlysning.Hun fikk Good på utstillingen og da er vi mega fornøyde:) Øyenlysningen var uten anmerkninger,så bedre kan det ikke bli:) Solan og jeg deltok i lp klasse FCI 3 i går.Der endte vi på 296 poeng, slått av Oddvar og BH Soltrollets Breakout Ike med hele 1 poeng:) Litt morsomt var det at Solan dekket på Oddvars kommando i fellesen, dette er noe Solan aldri bruker å gjøre imens Ike tidligere har gjort det. Men for meg var det jo vinn vinn uansett 🙂  🙂 Jeg kan godt «tape» for eget oppdrett 🙂 Jeg fikk også se Lillian og Cava i klasse 1.For en ekvipasje, helt utrolig glede og energi 🙂  Wenche la ut et så utrolig flott bilde av seg og Soltrollets Night Rod Milo,som jeg bare måtte «stjele» 🙂

Wenche og Milo

 

Småttisene har begynt å reagere på stemmene våre og de fleste har bitte små glipper på øynene nå:) Alle har doblet vekta ,så det går fint her. Jeg sliter veldig med det at jeg selv har lyst å beholde en hanne. Fornuftig bør jeg jo beholde en tispe.Men av en eller annen merkelig grunn har jeg alltid vært en hann hund fører:) Vi prøver å ta bilder av de når de er mette og fornøyde. Men rolige på vekta er de ikke,så alle er nok litt pluss/minus på resultatet 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *