Det kan da ikke være min.

Hallo kjære venner.

Jeg må vel bare hoppe i det.

Nå er det lenge siden jeg har skrevet i noen blogg. Men etter som jeg synes Eva gjør en elendig jobb i så

henseende, fant jeg ut at her er det bare å ta over. Ok, greit nok at hun måtte kjøpe nytt tastatur,siden Julie uheldigvis kastet opp over det forrige:) Det jeg virkelig lurer på for tiden er hvor mitt glade singel liv ble av. Først levde jeg herrens glade dager,som eneste 4 beint i denne merksnodige kåken. Jeg prøvde så godt jeg kunne å få Eva til å skjønne en del ting anngående trening. Om jeg lyktes? Nei,si det, hun klarer nå enda å gjøre den skulderen helt stiv på hver eneste konkurranse jeg prøver å ta henne med på:( Jeg har prøvd å

Ulldotten med blikket

fange adferd så godt det lar seg gjøre med en slik 2 beint. Men ofte når jeg ser på henne som belønning,

Ser deg

Marley og Solan. Like gamle og samme rase:)

virker hun jo helt bort reist 😕 Egentlig så tror jeg ikke at hun er av gode bruks linjer 😉 Men nok om det for denne gang. Det jeg skulle skrive om var jo disse ulldottene,som dukker opp her. Som dere vet fra tidligere, fikk jeg plutselig «lille ulldotten» i fanget for noen få år siden. Ok, jeg skal innrømme at hun er blitt en ganske så flott 4 beint. Ja, ikke for å si noe, men hvem tror dere,som måtte lære henne god hunde skikk 🙂 Men hva skjer? Når nå jeg og ulldotten har funnet en så flott måte å holde disse 2 beinte i god dresur på. Ja, ikke for å skryte men vi har fått de ganske godt til. Ofte for vi de til å kjøre oss både på trening og tur. I løpet av denne tiden, må jeg jo innrømme at jeg har hatt en del dame besøk. Men at det skulle få slike konsekvenser, hadde jeg ikke trodd. Vet dere,en kveld mens jeg sov min søteste søvn, så kom Vegard hjem med enda en liten ulldott.

Solan

Og hallo folkens. Dette kan ikke være min sønn 😈

Ok, litt ok er han jo

Solan titter i vannet

Se på bildet og innrøm det, hadde dette vært min sønn, hadde han ikke bare sett på vannet :mrgreen:  Nei, noen har lurt meg. Ikke nok med at han ikke hopper i vannet, men i tilegg ser han jo visserlig ut som et skrangel. Lille sputten har laaaange bein, store ører og enda lengre hale.

Se de beina

Lille sputten er desverre prikk lik lille ulldotten. Han smisker seg til belønning i hytt og pine. Så snart Eva roper på de 2 «dustene» så kommer de som både det ene og andre kjøtt beinet hang og dinglet foran dem. Tro om jeg noensinne klarer å lære de 2 litt verdighet? Rope er nå en ting, men dere skal se dem hvis noen av de 2 beinte lager slik ekkel lyd med munnen. De ser ut som om de akkurat har fått en eller annen «beinløs» lidelse, når de hiver seg rundt. Nei, er det en ting jeg har innsett er det at de 2 samboerene mine, er 2 alen av samme stykke. Smiske hunder 😉

Lett og se hvor verdigheten er:)

Solan og yndlings knuten

Tenk selv lille sputten på 12 uker hiver seg ned i forrykende dekk hvis han ikke får noen godbit med å sitte og stirre på Eva. Herreminn, stirre på Eva, hun er jo her nesten hele tiden. I min verdige hunde verden (desverre er det få av oss igjen) skjønner vi jo når det er verdt det eller ikke. Jeg tror egentlig ikke at de 2 har utviklet nese. Selv de må jo greie å lukte forskjellen på en tørrfor bit og en skikkelig godsak. På toppen av alt har lille sputten hatt eget sove rom nedenfor senga til Eva og Vegard. Men heldigvis tok de nå til vett. så nå har de satt et eget lite soverom ved siden av den andre ulldotten, (ja, den mygga der, trenger ikke store plassen) Det verste med det hele var at første gangen han skulle prøve det, lå jeg bare og ventet på spetakkel. Men, igjen ble jeg skuffet. Når Eva ropte inn Cornelia, så sprang jaggu ta han rett inn i sitt lille rede. Skjønner dere, han kan ikke være min sønn 😎  Nå skal jeg snakke litt med Eva om hun kan tenke seg

og ordne ferdig galleriet, slik at noen av bildene blir ordnet istedenfor å ligge bortgjemt.  Men dere vet at

noen lyn kjapp lydighets 4 beint er hun ikke. Boff Loke

Solan og Delta behersker tiggingens kunst

2 comments

  • Ja du Loke, du kan få sagt det du. Her ler vi så tårene triller over deg og dine samboere. Lykke til videre på din fostring av de to. Og ha en riktig god sommer önsker vi på to og fire fra Sverige 😀

    • Ja,dere ler og jeg gråter. Men vet du i dag klarte jeg å lure lille myggen med på tur. Dvs turen gikk helt ut i boden der for sekkene er:) Der koste vi oss bare veldig. Ihvertfall helt til Eva kom :struggle: :struggle: Tenk at hun ble passelig morsk på meg…jeg som bare viste en sånn utrolig vennlighet ovenfor en liten mygg ?:-) ?:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *