Cornelia og kontakt

Filmen nedenfor viser mye godt Cornelia i ett nøtte skall. Hun kan foretrekke meg selv om det er masse løse hunder rundt. Så er det mange som lurer på hvordan det går ann at en så ung hund er slik. (Hun har vært slik hele livet:) Et viktig moment er hennes fantastiske oppdrettere:) Trude og Vegard på Kennel Solsvingen. Et annet moment er at jeg alltid belønner frivillig kontakt. Fra dag 1 har jeg belønt all form for kontakt. Dvs ikke hopping:) Hundene våre skal vite at å ta kontakt med oss betyr noe bra. Det kan være lek evn godbit eller rett og slett ros! Det å la henne springe ut til andre er en grei belønning. Cornelia er egentlig mer interesert i å jobbe med meg enn å springe med andre hunder. Nå sprang hun mye godt for å komme vekk fra de andre.  Jeg var egentlig ikke helt i lp modus heller pga mye våt sne og mange andre løse hunder.  I tilegg er hun nok på full fart inn i løpetid, så jeg regnet med at hun var noe hormonell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *