Brus gjenget på flyttefot:)

Nå er alle utenom Pepsi vel etablert i sine nye hjem. Tilbakemeldingen så langt er udelt positive. Valpene har vært rolige på reisen og taklet sin nye hverdag supert.
Disse tilbakemeldingene er viktige for meg. Ikke for at jeg forventer at alt bare er rosen rødt med ny valp i hus. Men for at jeg skal kunne vite at jeg har tatt riktige valg i forhold til preging av kullet, så lenge de er her hos oss.
Siden Fanta-Rani og Pepsi har vært her lengst, så er bildene under av dem. Pepsi har et sår i panna etter en av sine «ville ferder». Hun sprang antagelig på en skarp kvist eller noe ute. Plutselig så jeg at hun blødde. Heldigvis har det ikke blitt noen infeksjon i det,noe som lett kunne skjedd.Jeg forventet nesten bare å se en byll der dagen etter.
Christine er vel akkurat nå på tur for å hente henne. Hun får også en lang reise hjem. Først til Tromsø og så til Lillehammer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *