Attitude eller noe sånt….

Vegard filmet meg og Solan, når vi «tulle trente» i dag.Vi går ikke fri ved fot.Det er kun snakk om fokus og kontakt. Så vidt jeg husker og hører,så sier jeg ingenting til Solan under «treninga».Kun med krops språk.Og jeg kan ikke akkurat klage :mrgreen: Ovenfor klubb banen er det skyte bane og der var det skyte trening,så det var litt skudd i bakgrunnen.Men ser at Solan kun registrerer de og ingenting annet.Noen vil kanskje lure på hvorfor jeg trener slik…..En grunn er at både jeg og hundene synes det er artig, en annen er at det skjerper fokuset til hunden,den vet aldri hva som skal skje og en mega viktig grunn for meg, er at på konkurranser endrer jeg adferd.Da blir jeg nervøs,stresset og helt ugjenkjennelig for hundene mine 😀 😛

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *