Ailo og Affe på valpeshow m.m.

Lexie 26 august

Nå har både Ailo og Affe vært på valpe show. Selv om vi selv ikke vektlegger utstilling,synes vi det er rå artig om noen av valpene fra oss,gjør det bra innenfor det også. Hvis vi har klart å få et kull,som både har høy arbeids motor, god mentalitet og samtidig fine i utstillings domerenes øyne,skal vi absolutt være fornøyde 😀 Eller som Veronica kaller Ailo: «Verdens beste multihund». 🙂 Åsa sin tilbake melding  om Affes sin opptreden på valpe show og Affe sin adferd generelt 😉 :»Jag må säga att Affe sköter som en gud! Glad, nyfiken och pigg och när inget ska hända ligger han så stilla och vilar eller sover på sin filt. Jag har inte kunnat få bättre kamrat»Vi har fått bare fine tilbake meldinger om alle valpene og det gleder oss antagelig mer enn de fleste forstår. De fleste er i gang med trening og valpe kurs.Det er så godt å se at alle valpe kjøperene holder det de sa til oss. Disse valpene krever mer enn en «show golden» gjør av hjerne trim og fysisk trim. Ofte er det også slik at golden av bruks linjer er mer knyttet opp mot fører enn andre. De er ikke så sosialt «utadvent»,som mange andre retrievere er.Ikke misforstå meg nå,de er ikke negativt asosiale.Det er bare det at andre folk og dyr ikke intereserer dem,så mye.Derimot de, de kjenner,har høy status 😆 Vi var så heldige å møte Lexie i Tromsø. Hun var bare helt herlig,så fin kontakt med Sara (eier).Og Lexie,som var en av de lyseste i kullet,var blitt helt gylden 🙂 Jeg har dessverre ikke noe nyere bilde av Ailo, men Affe har jeg vært og stjelt et bilde av…..

Affe 4 måneder

 Affes utstillings kritikk:

“4 månader gammal, ännu i mycket stark utveckling, fint uttryck, bra pigment, fina ögon, bra överlinje, lovande benstomme, mycket fransysk i fronten, lös i hasen, typiska valprörelser från sidan, OK päls, trevligt temperament.”

 

At Affe er fransysk i fronten kan komme av at han var uheldig og brakk et lite ben i ene forlabben for en tid tilbake.

 Ailos kritikk:Meget gode proposisjoner,vakker hals,en anelse kort kryss,vakker fin benstamme,gode bevegelser,kjempe gemytt.De la også til at dette var en meget glad og lykkelig hund,som ville gi masse glede. 🙂
Cincopa WordPress plugin

Rose og hennes samboer Hamanda

 

Sheila med metall sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *