Å lure hunden eller molbo land:)

I går hadde vi en mega koselig trenings samling på hjemmebane 🙂 Vi fikk besøk fra Bardu,Narvik og Tromsø.Helt supert at andre orker å ta turen til oss 😀 I går trente jeg egentlig ikke mine hunder så mye.Jeg synes det er koselig å «skravle» med de andre og være sosial… :-)Jeg prøvde så godt jeg kunne å hjelpe de,som ville ha litt trenings hjelp også.Om jeg har så mye vettig å komme med er en annen sak 🙄 Nederst på innlegget her er bilder fra i går. Til tider høljet regnet ned.Men alle var like blide for det:) I dag ringte Marit meg og lurte på hvilke planer jeg hadde……. 😎  «Nei, sa jeg, det kommer jo ann på dine planer» 😉 Og for å gjøre historien kort ble vi enige om å møtes på klubben:) I telefonen hadde jeg nevnt til Marit at jeg ville ha nye inputt på metall apporten. Solan synes ikke den er noe særlig.Det er jo helt forståelig ettersom han forbinder den med smerte:(Under innlæring av metall apporten hadde han en rot absess, som utviklet seg i hurtig tog tempo:( Så da vi møttes foreslo Marit at jeg kunne leke med den eller avlevere den fra hand.»Glem det,sa jeg, alt slikt er prøvd og han spiller komplett død,da»:( Marit tenkte litt til og så såg hun plutselig veldig lur ut….»Vi belønner med den,sa hun!!!!!» Ok, jeg hadde vel ikke så stor tro på det hele.Men alt er verdt og prøve,som ikke direkte skader noe eller noen 😀 Vi ble enige om at Marit skulle være kommandør og at jeg skulle gå fvf, for så å belønne med metall apporten,dvs kaste den avgårde med «tjo og hei».  Jeg så gjorde, brukte metallen som en ball. Og gjett om det funket,Solan sprang ut og tok metallen,som han aldri har tatt den. 😀  Vi kjørte flere økter og han sprang,som bare juling. Var hyper gira på den,som han hitill har hatet. Det vi så,som en viktig detalj, var at man må ikke bytte den i ball/kong el lignende når man kjører den som belønning.Men gikk helt fint å bytte i godbit. Så resten av «trenings øktene» ble Solan belønnet med metall apporten:) Både i fvf, nese prøven og innkalling med stå 😛 Marit greide altså å tenke ut en suveren plan med å snu det verste til det beste.Samtidig har jeg jo nå en «knall belønning» midt i elite programmet under konkurranser ,til Solan 😆 Gjett om jeg er takknemlig for Marits noe utradisjonelle tenke måte 😛

«Bilder fra trenings samlinga tatt av BS. Dessverre ser jeg at noen hunder ikke er med på bildene. Men til tider høljet det ned,så det er kanskje ikke så rart.»

From Trenings samling 2 oktober, posted by Eva-Liz Aandal on 10/03/2011 (44 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *