Å danse med…..

Ofte har jeg svart, når noen spør meg om feks kontakten mellom meg og hundene:  Du må danse med hunden 🙂 Så har jeg ofte hørt: Men jeg kan ikke danse 😐 Hm, jeg er 100% sikker på at alle kan danse. Kanskje ikke alle har en medfødt rytme sans og har bra nok koordinasjon til å lære spesifikke danse trinn.Men absolutt alle kan danse på sitt vis 🙂 Hvis man ser for seg en vals kontra en swing, så har disse 2 ulike dansene faktisk talt akkurat samme «steg tall». Nemlig 1-2 og 3 😀 Hvorfor trekker jeg så frem akkurat disse dansene…Jo, fordi man må skille på om det er en «duracell hund» eller en mer bedagelig type 😉 Kanskje har du en hund,som passer bedre til vals enn til swing.

Som oftest innen dans er det en fører og en som blir ledet. Slik er det også innen hunde trening. Du skal føre hunden din så godt, at den slipper å bli usikker på trinnene. Nå er du med, antar jeg 😆 Alle har vel en eller annen gang i sitt liv, danset med en dårlig danse partner og forhåpentligvis har de fleste også gjort den motsatte erfaringen 🙂 Når du nå tenker over de ulike opplevelsene på danse gulvet, hvem ville du foretrukket og danset neste dans med? Den som førte sikkert og stødig eller den som ga utydelige signaler?  😛 Jeg personlig er ikke i tvil om hvem jeg ville valgt 😀

PS: Filmen under er tatt for nesten 1 år siden.Altså Solan var bare en ung jypling:) Forsåvidt er han jo det enda 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *