7 uker

Nå har de kjørt mange mil. Ikke en lyd i bilen og ingen bil syke. 

Hele gjenget er nå  id merket og funnet i orden. Vi hadde en fantastisk opplevelse hos veterinæren. Bedre førstegang opplevelse kunne det ikke være.  Så all skryt til Finnsnes Dyreklinikk .

De har vært ved havet og det var vist skikkelig kult. Det var vind og bølger.Men det så ikke ut som det brydde småttisene noe særlig. Lazy var selvfølgelig med og jeg tror nok at hennes adferd preger valpene mye i miljø settinger. Moro er det også å se at hun har energi til å oppdra dem på en god måte. Det har vært mye kaldt og vått vær her i disse ukene. En dag slo det meg for en vannvittig bra preging «vind» er. Tenk bare det blafrer,støyer og føles. 

Akkurat nå er klokka 05.36 og jeg venter faktisk på at valpene skal våkne:) De er greie om natta og det er ikke noe støy i fra dem. 

Det er  litt vemodig denne uka, fordi jeg har tatt frem sakene, som skal med valpene og det betyr jo at de drar snart. Men jeg er så realistisk at jeg ser at nå, krever de så mye at det også blir en lettelse. Valpene har også stort behov for «egen tid», noe som er klin umulig å oppfylle med 8 valper. Så jeg er aldri den som gråter når de drar. Det handler om at jeg vet at de får det bedre hos de nye valpe kjøperne enn det jeg klarer å fordele på alle sammen. Og ikke minst har jeg en så god følelse for de nye eierne deres , at jeg er helt avslappet.
 

Navn    

Soltrollets

Storm

Monica`s Atlas

Soltrollets

Bris

 

Soltrollets

Monsun

Jørn`s Irpa

Soltrollets

Khamsin

Marianne`s Tilja

Soltrollets

Kuling

Sara`s Ace

Soltrollets

Mistral

Marie`s Mistra
Soltrollets Sirocco Silje`s Singha  

Soltrollets

Vendavel

Miriam`s Unik

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *