7 uker

Tetryl

Jøsse navn, hvor fort tida har gått.I dag er de 7 uker eller for å være helt korrekt,så var Krutt 7 uker i går. De er utrolig glade i ute livet. Faktisk så glade at å ha de i valpe bingen er innimellom et lite mareritt for oss andre…. Spesielt Dynamitt høres , han uttrykker sin misnøye lenge og vel………. Men når været er som nå med tåke og rimelig rått, da er det bare slik det må være. Catarina er vel inneforstått med at hun muligens må trene ro med mr.Dynamitt:)Jeg satser ikke på å la de få lov å ligge ute. De selv er av en helt annen oppfatning.I går var de hos veterinæren og fikk vaksine og id merking.Alles helse kontroller var i beste orden, bortsett fra at Nitro sine stener ikke er på plass.Nå er det ikke uvanlig i den alderen de er i nå. Så jeg krysser fingrene for at han ikke blir oppdretes første kryptokid. Men Sandra og Jon Arne er fast bestemte på at de skal ha han. For å sitere Jon Arne «det spiller ingen rolle, han er ønsket med eller uten baller:)»

Jeg var rimelig stolt på dyreklinikken, siden alle valpene var helt trygge og de var like nysgjerrige og sosiale,som alltid.Minuset er at det var en utfordring på «bordet» med dem. Jeg stod hele tiden og skjermet så de ikke skulle falle utfor.Alt var gøy: Den glatte vekten, håret til veterinæren, chip sprøyta, stetoskopet og alt annet som kunne nås:)  Det kom en stille kommentar fra dyrlegen når det var Dynamitt sin tur:»Jeg forstår hvorfor han er så slank»…….:):)

Gjenget var heldige fordi de som ventet på sin tur fikk masse oppmerksomhet og kos fra de andre dyre pleierne. Ergo fikk de en meget positiv erfaring fra sitt første møte med dyreklinikk.

Nå ser jeg at NKK har et par ukers lengre saks behandlings tid i ferien.Så jeg er ikke sikker på at jeg får pin kodene for å omregistrere de på nye eiere før de reiser. Vanligvis tar det bare et par dager etter id merkingen. Men det er ikke verre enn at jeg ettersender .

Når det gjelder Tetryl så har jeg valgt å la henne bo hos en super familie på Bardufoss. Der får hun være familiens jakt hund og med på alt ellers. Kristin og Trond Jarle er aktive frilufts mennesker,med en livstil som er perfekt for en retriever. Jeg beholder retten til å ha ett kull på henne om alt går bra.Samtidig får vi ha kontakt med henne og evn passe henne om det skulle være behov.Slik blir hun ikke fremmed for oss. Kristin vurderer å melde seg inn i samme klubb,som jeg trener i. Jeg hadde ikke vurdert i det hele tatt å ikke ha henne hos oss. Men etter å ha grublet i flere uker, kom jeg frem til at denne planen var best.

Vekt 7 uker  Flytter til
Soltrollets Power Krutt 5.2 kilo  Erdal
Soltrollets Power AN 4.2 kilo  Bodø
Soltrollets Power TNT 5.3 kilo  Stavanger
Soltrollets Power Dynamitt 4.4 kilo  Piteå
Soltrollets Power Tetryl 4.7 kilo  Bardufoss
Soltrollets Power Nitro 4.8 kilo  Trondheim

One comment

  • Olav Nilsen

    De er så fine! Skikkelig deja vu fra i fjor sommer med de bildene 🙂 Same, same, but different. Gratulerer så mye til alle nye valpeeiere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *