7 uker

Tenk så fort disse ukene har gått. I dag var de hos på dyreklinikken for id merking, vaksine og helse sjekk. Bortsett fra at Mac bare har en sten nede foreløpig, var det ingen anmerkninger. Nå er Mac bare 7 uker, så om han hadde tatt en tur neste uke, så kan stenen være på plass allerede da.

Jeg har tenkt en del på det med aktivitet for valper . All min erfaring tilsier at noe av det beste for en valp er å få bevege seg naturlig. Riktig få løpe av seg…Men ikke på asfalt og lignende. Jeg håper alle har mulighet for det.  Jeg forstår jo at en del hunde eiere bor slik til at de må ha band på valpen for å bevege seg utendørs.

Valpene er meget glad i å være ute, selv i stri regn og tro meg akkurat nå er de rimelig skitne og ikke fult så søte……………….Om morran er de mer opptatt av å komme seg ut enn å spise. Så nå er det blitt slik at jeg slipper de ut en tur før mat.

Jeg prøvde å filme de ute for å vise hvor stor fart de egentlig kan ha, allerede nå. Som dere også ser,så har de virkelig utvidet området sitt. Vektmessig er de enda like bortsett fra Prima,Som er litt lettere enn resten.

Soda-Silja veier nå 4.7 kilo

Sprite-Bella veier nå 4.75 kilo

Singo-Mac veier nå 4.62 kilo

7Up-Prima  veier nå  3.84  kilo

Pepsi  veier nå  4. 12  kilo

Aqua  veier nå 4. 36  kilo

Fanta-Rani  veier nå 4. 73  kilo

Asina-Ipa  veier nå 4. 54  kilo

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *