7.5 uker

Det øser ned ute, allikevel er gjenget slett ikke enige om at de skal være mer inne enn de er vant til. De har rimelig høylydte protester. I går var de med på hundeklubben. De fikk hilse på mange mennesker og ikke minst utforske området. Helt ærlig, vi klarte ikke å se at noen skilte seg ut av dem. Alle er sosiale og tillitsfulle. De utforsket område og var helt seg selv.
Ekstra bonus var det at de fikk masse passivitets trening. Været var fint, så når de eldre hundene var ute på banen var valpene i bilburet med døra åpen. Jeg tror selv Dynamitt lærte at det nytter ikke å holde konsert for å komme ut.
Den godeste Dynamitt er nok ekstrem valpen i kullet. Det er full propell uansett. Jeg la merke til en kveld de var i stua i lag med oss. Jeg tror han var 4-5 ganger i løpet av ca. 30 minutter og ville opp på fanget for å kose. Men han klarte ikke å være i ro, så like fort skulle han ned igjen.
AN er nokså samme type som Dynamitt og hun er også den mest løsnings orienterte til nå. AN elsker å være med, så hun var ikke gammel før vi måtte passe på å lukke den ytterste porten. Gjør vi ikke det, så kommer hun så fornøyd og skal være med. Hun klatrer over første gjerdet, så kryper hun under hoved porten.
Krutt er lik Dynamitt. Men samtidig virker han mer «samlet». Han utforsker gjerne på egen hand og er uavhengig av hvor de andre er.
Tetryl er slik som Krutt, mere samlet enn AN.
TNT har samme tendens som AN, han var også årsaken til at vi måtte gjerde inn lekeborgen ute. Han klatret helt opp til toppen. TNT og Tetryl er ofte i tottene på hverandre over samme «bytte».
Nitro, den vakre😊 Han er samlet i forhold til kull søsknene. Men så utrolig sterk på det han vil ha. Han bærer og sliter på saker som antagelig er tyngre enn han selv😊
Felles for alle er at vilt trigger til de grader. Nye underlag og miljø er super kult å utforske. De er meget tillitsfulle til mennesker. Ingen har vist den minste antydning til bil syke eller redsel i bil. I den grad så unge valper kan være det, er de stue rene. Men de har jo ingen mulighet til å holde seg noe særlig i den alderen de er i, så de må ha mulighet for å komme seg ut. De sover fra i 11 tida om kvelden til ca. 05.30. De virker mer begeistret for ubløytet tørrfor enn oppbløtt.
Alle har en super innkalling på 2 korte fløyte støt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *