5 uker i går

 

Dagene går litt for fort nå ,klarer nesten ikke henge med.

Bare 3 uker til valpene reiser.  Er begynt å spekulere over hvor hver enkelt skal reise. Men jeg tror jeg bare trekker lodd. De er jevne og de store ulikhetene er det ikke.  Er veldig glad for at Elisabeth kommer neste helg, så kan vi «krangle» i lag om hvilken jente vi skal ha. I går og i dag har det vært vind og regn, pyton vær å ha valpene ute i. Men siden de er vant til utelivet nå, så er det bare å la de få ha seg noen små turer. Tro meg de høres hvis de ikke får komme ut en liten tur……. Tennene er kommet og nå er Gurin klar på «patte grensa!  Nå er de jo bare 5 uker. Men de har en noe pussig interesse for leker foreløpig, da. Inne er de i full vigør med «hunde lekene». Men ute er det sjelden det interesser dem. Men derimot alt som er bevegelig, planter, osv. det er virkelig toppers.  I går hadde Dynamitt en bitte liten never bit. Den var tydeligvis helt fantastisk, så de sloss som bare rakkern om den lille biten , som egentlig var et lite rusk. Nitro hadde en utrolig glede over en sten.

Innkalling sitter godt nå. Så grunnlaget er lagt for en grei start. I valpe bingen inne bruker vi ikke kladder og det går greit. Selvfølgelig blir det noen  flekker  både på tepper og rett utenfor pellets kassa. Men enkelte av de er utrolig målbeviste allerede på å gjøre fra seg der.

Vektmessig er det litt forskjell på dem nå-

AN er ca. 3100 gram

Nitro er ca. 3100 gram

Krutt er ca. 3700 gram

Dynamitt er ca.3100 gram

Tetryl er ca. 3200 gram

TNT er ca. 3600 gram

Pssst:Bildene lyver på nyansene i pelsen.Jeg var alene og det er klin umulig å få de til å sitte på samme plass i forhold til lyset:) I virkeligheten er det slik at Dynamitt og AN er så å si født nesten røde.Resten har en lik mørk gylden tone.

 

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *