4 uker

I dag var det såpass bra vær at de fikk være ute litt. Hele gjenget var helt trygge i den settinga også. Var vist utrolig morsomt å «leke» med de andre voksne hundene. Alle har fått halsband på, slik at vi lettere kan se, hvem som er hvem………………………..

En av valpe kjøperne spurte om en del og da kom jeg til å tenke på noe jeg skrev for en tid tilbake:https://aandal.net/ormekur-og-litt-hverdags-lydighets-tanker/

2 comments

  • Olav Nilsen

    De er så nydelige alle sammen. Utrolig glad for at jeg slipper å velge valp! Sånn rent bortsett fra at det er størst sjanse for at «rett» valp havner hos meg når det er du som fordeler, så ville det uansett blitt helt umulig å velge og jeg hadde nok vært nødt til å ta opp lån for å kjøpe ut alle de andre valpekjøperene og ta alle med hjem selv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *