1 uke

083 (Small)Nå er det litt over 1 uke, siden Gurin var på «date» med Enzo. Så tidlig er det umulig å si om det blir noen småttiser eller ikke. Men det jeg kan si, var at vi dro i rett tid, når Gurin kom hjem var hun absolutt ferdig med sin «stå tid». Solan prøvde seg jo på å lukte litt, men da satte hun seg momento ned 😀 Jeg tenkte å sette meg ned for å oppdatere valpe listen. Nå er det slik at en del valpe kjøpere har stått en stund på listene. Så hvis det er noen, som ikke har hatt kontakt med meg i løpet av de siste 2-3 ukene, kan det være greit å sende meg en mail om dere fortsatt er interessert. Jeg skal gå nøye gjennom selv. Men i og med at jeg også holder orden på interesserte på  Rose/Solans planlagte kull, er det greit og kvalitets sikre litt 🙂 En del spør meg om hvordan mine hunder i hus og om de da kan slappe av. Jeg vil påstå at de er helt unike. I julen har vi absolutt fått bevis for det 🙂 Jeg har vært syk, så det har ikke vært noen form for trening bortsett fra at Vegard har vært på sin vanlige skogstur daglig med dem. Vi har hatt fult hus med både barn og voksne. På gulvet har det vært alt fra en baby til klær og bleier. (nattskiftet ;-)) Og tro meg, vi har ikke noe spesielt stort hus. Men hundene er helt uanfektet og jeg måtte si det en dag til mine barn; at de stoler vel mye på hundene her. Det har ikke skjedd at hundene har rørt noe, som ligger slengt her og der.  🙂 Når man da tenker på at de alle er meget apport lystne retrievere er det ganske utrolig. 🙂 I går kveld (nyttårs aften) burde jeg ha filmet det her gjenget. Gurin presterte å legge seg foran veranda døren og snorke. For å si det slik, det var ikke så langt til naboene sitt fyrverkeri 😉 Litt bortenfor henne lå Solan på samme viset 🙂 Hvis jeg skal si at noen av våre kan være litt preget av nyttårs aften må det være Cornelia, siden hun valgte å legge seg i gangen 😉

 

 

 

2 comments

 • Vi håller tummar och tassar för att det blir valpar! Enzo brukar i normala fall vara rätt opåverkad av löptikar, men han blev verkligen «kär» i Gurin – han har aldrig varit så okontaktbar förut 😉 Så vi hoppas att det ger resultat!
  Känner så väl igen det där med att kunna koppla av även i en kaotisk omgivning. Oavsett hur mycket folk/barn som far runt i huset så har Enzo aldrig några problem med att koppla av. Han är ju förvisso väldigt social och är gärna med och leker/blir klappad etc om han blir inbjuden, men om han inte får vara med i barnens lekar så ligger han i något hörn (helst utfläkt på rygg) så att man får kliva över honom. Nyårsraketer bekommer honom inte det minsta.

 • wenche aasen

  Håper virkelig frøkna blir riktig så rund og valpego om ikke så lenge. Blir spennende å høre etterhvert som ukene går.
  Det høres virkelig ut som om dere har truffet godt med foreldredyra, og jeg må si jeg er kjempespent på hvordan eventuelle avkom kommer til å bli. Racere – ganske så sikkert, men jeg må si jeg virkelig likte avknappen dere begge beskriver.
  Håper det flytter en liten fremtidig redningshund til Mosjøen i April – og vi krysser fingrene for det =)

  Vi satser på en flott start på 2014 – så godt nytt år =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *