LP 2, 20 mars

Tror vibbene nådde Loke:) Han gikk som en drøm. Desverre hadde han en fører som var mega sliten av alt bråket der inne. Jeg bommet totalt på avstanden til kjegla, syntes tydelig han virket passelig nær:(  Cornelia er hormonell:)  Likte ikke det at jeg faktisk måtte trå til med «mannestemme» for at hundene skulle høre meg i bråket. Så hun lusket seg mot den døra som stod åpen….. Begge lå i fellesdekket, er faktisk fornøyd for det var en meget bråkete ring. Støyen fra utstillings ringene og speakeren der var overdøvende.!!!Loke og jeg fikk 9 på helhet:):):):):)Cornelia ble trekt 2.5 i helhet pga den luske turen, ellers hadde han ingenting å trekke på det:)Ergo 3 plass.
Greit å se hva jeg må vektlegge på trening. Ingen tvil at jeg må skjerpe inn Cornelias fri ved fot. Følte vel mer at vi gikk tur enn noen lydighets oppvisning. Jeg selv må nok legge in en mer kraftig stemme, liker det ikke. Men ofte går jo lydighet og utstillinger samtidig. Jeg er av den oppfatning at helheten er viktig. Det skal synes at jeg og hunden er et team. Det skal vises at de har lyst å jobbe. Derfor å gå ut med 9 i helhet fra en slik hall.
Toppers:):):)
Skal se om jeg har noen film snutter etterhvert. Bilder er det heller dårlig med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *